MOUAHAHA

Heej Olivia här ! jag tror jag skulle gästblogga idag... Hanna har inte bloggat något än så då börjar jag :) men men, jag & Hanna ska iallafall gästblogga medan Mathilda är i..jag minns inte vart hon åkte.. men Hanna och jag ska göra så gott vi kan ;) -Olivia

Tidsinställt inlägg

Nu sitter jag på planet dit. Vfr jag inte bloggar med mobilen när jag är där är för att jag inte kan, det går inte o skriva bara. Såå nöj er med tidsinställda! ;)


Kraam! <3

Oo blogg.se funkar i mobilen =D

Tjaa jag ligger här under täcket och testar blogg.ses app ! Den verkar braa :) men ses om en vecka ! Jag har gjort några tidsinsytällda inlägg hoppas dom inte har kommit upp än. Aja hejdå !


Tidsinställt inlägg!

OO denna dag kommer jag hem! inte för att jag trora att jag hinner blogga då, kommer hem jättesent tror jag. jag missar månbdan i skolan weehååå.
Jag bloggar på tisdag (I morron bloir det)
Kraam!

Tidinställt inlägg

Jag drar väl ännu ett skämt daa
Bellman, ryssen och tysken stod och skröt om vems flaggstång som var högst. Ryssen sa:
- Min flaggstång är 100 meter!
Tysken sa:
- Äsch, det var väl inget, min flaggstång är 110 meter lång.
Då sa Bellman:
- Min flaggstång är så lång att den petar gud i röven!

Lite av vad jag fick

Asså sorrysorrysorryy för dålig update! Men jag har inte gjort någit kul i dag.. Fottat, sätt på film, tränar och myyst <3 Jag kan inte ladda upp bilderna för det första jag gjorde när jag fick sladden till datorn från telefonen var att tappa bort den..
Alla presentrer jag fick igår:
Klocka
Klänning

Hollisterskorta

Presentkort på HM 200 kr
Presentkort på HM 150 kr
Presentkort på HM 400 kr

Om det är någon som vill gå o shoppa på hm me mig nån da e de lungt ;) Men jag fortsätter:
500 kr
Örhängen i silver
7 par örhängen (Ett för varje dag hade mormor tänkt?)
knallgult skärp
Idolskivan (Eller ett papper där det står att han ska köpa den så fort den kommer ut då)
En kofta

En väska

200 kr

Jaa ja tror de va de jag fick, kaninte komma på nå mer faktiskt... Förrutom det kag fick av familjen då fast det kanske jag redan skrivit? Minns inte men om det är så att jag inte skrivit såå: Hunterstövlar, huntersockor, Iphone, Iphoneskal, bankkort, Några slags skyltar på dörren, En fiin grejj syrran gjort i slöhjden där det står MILLA på, en tärnig min brorsa gjort i slöjden oo lite mer.

I morrn blir de lanzarote! =D Inte dirrekt bra för bloggen (= ingen bloggning) men jag gör lite tidsinställda inlägg och sen så kmmer ju Olivia o Hanna blogga oxå. Men Kraam! <3


daageen

Sorryy att jag inte kunnat blogga !:O Mee jag har en förklaring faktiskt. Eller två. jag fyller ju år idag och sen så j´har jag tävlat i Boo hela dan. asssåå jag va tvungen att gå upp klockan 6 i morse för jag skulle vara där 8. I födelsedagspresent så fick i morse jag hunterstövlar, huntersockor, iphone, iphone skal, bankkort eller kreditkort eller vad det heter men ni vet ett sånnt där kort, 300 kr, massa saker mina syskon gjort på slöjden, och grejer man sätter på dörrn. allt var jättefint och jag gillade de mycket. Taack familjen! :D

På tävlingen så gick det däremt skit för mig -.- Kom delad 8:de plats av 16. Jag åkte sämre än jag bruukar verkligen! Min syrra tävlade också den tävligen, och hon vann i hennes klass! Hon var gryyym! Jag skrek så in i bananer när dem sa att hon vann! Haha jag tycker det är roligare när hon vinner än när jag gör det :pp
 
Meen nu så ska jag säga tack till alla på facebook, och sen så ska jag starta min iphone för första gången.

Kraam! <33


Födelis daggis

Nu har jag tränat i 2 h och sen kollat på idol. Jag fyller år i morron, men jag måste gå upp tidigt :( Ska träna i Boo, ska va där kl 8.00 och det tar typ en timme o åka dit. Så måste jag fixa mig i en halvtimme. Och sen så sk ajga få presenter, äta frukost och göra sånnt det kanske tar typ en halvtimme. Såå jag måste altså vakna kl 6.00... oherreguuud kommer inte vakna då.
Men nu ska jag typ försöka sova såå kraam!


Lite dagens

Väät ni!? :D Olivia och Hanna ska gästblogga på höstlovet! :D Är såååå glaaad! Att Hanna skulle göra det visste ni redan men det ska Olivia oxååå.

Konståkningsfottot har kommit -.- Som vanlig bli man lite sådär halvfuul..


DagensoutfiT.

Tröja: Hollister
Jeans: ?

Dagens låt








Kraam! <3

F1 Random inlägg

sitter här på matten med Jossii.. har låste hennes telefon i 1 timme. men de e lungt jag vet hon älskar mig ändå.. Eller inte :p mihihuhuhu :pPpPpPp Men nu måste jag jobba :thumbdown: såå kraam :love:

Shiiiet nu kommer data-patrik in o vi ska göra nått me datorerna

nusch skaisch mannich tillich skolisch

F1 ooftaa nuförtiden när jag laddar upp inlägg så kommer dom inte upp? Får hoppas det här gör det iaf! Men nu ska jag till skolan.. kuul.. or nooot.. Men blogfgar mer sen, puuss!

Det finaste sminket en människa kan ha är ett leende

oooo gjor världens längsta inlägg precis om dan o så o nu är det borta !? ååååååh irreterande men jag kan berätta lite kort om dan o så;
Jag gjobbade på en skobutik i mörby centrum, världshistoriens tråkigaste centrum. Men de ca askuul tjejerna som jobbde där va träääävliga, jag fick gå ner o köpa fika, fick 100 spänn bara sådär och så ville dom bjuda på lunch.

Kraam !<3


Svar på kommentaaar!

Anna W om Ville bara skriva någonting till några kompisar:
ååh mathilda du är så underbar! Blir så glad när jag ser vad du har skrivit, det gjorde helt klart min dag! Älskar dig med, din humor, ditt skratt, dina skämt, ditt sätt att vara! Jag tror inte jag skulle gå alls lika oftare på träningen om inte du gick, du gör konståkningen till en av de bästa sakerna i veckan, speciellt halvtimmen innan iallafall. Och efter :D Vi borde verkligen göra något oftare, jag skiter i mina cp prov! Vi får ta och hitta på något så fort vi båda kan!
Du är bäst, och våra fnissattaker 4-ever


Svar: ÅÅååååh <3 U

Operation Dagsverke heter det typ

Sitter i skolan nu. klockan 8 lixommm. Idag ska vi typ jobba för att få 150 kr. Jag ska jobba på en skobutik :P

Glöm inte att kommentera till frågestunden som jag kommer svara på. Du kan kommentera detta inlägg oxå om du vill :)
Kraam! :love:

Ville bara skriva någonting till några kompisar

Anna W; Du är en sån grymt rolig och allmänt sköön tjej! och jag älskar ditt skratt! Och jag älskar din humor! Och din humor e likadan som min! Och bara så du vet, du gör konståkningen rolig. Jag läser det du skrivit på min vita tavla förra gången du va hemma hos mig varje dag. Då känns livet lite kuulare. Vi måste träffas oftare på fritiden! syynd att du går i 8an och måste plugga till alla dina cp prov. Om jag måste tänka på någon som e kul så tänker jag direkt; anna! Våra fnissattacker 4-ever! PS: Vi e ju fan kända i omklädnngsrummet alla små typ sitter o stirrar på oss när vi skrattar.

Ellen BS; Du är en son häärlig person. Vi har så många minnen tillsammans . Allt ifrån alla gånger vi badat med toystorybrädan på baracundan oo allt annat! Vill aldrig förlora mig.

Irma H: Vi har inte kännt varran såhärr jättelänge (hela 7an) men du e min monikyl. Jag dör av garv när jag tänker på monikyldansen! Jag tycker du är en sån snäll och härlig person, rakt igenom och jag vet att du går att lita på. Du är dig själv och alla har så kul med dig! Jag med! älskar dig!

Amanda L: assååå grejjen e att vi har alltid varit bästisar, förrutom på dagis dåå då vi va typ fiendetr. jag vet att du är en härlig person och är sneeell men nu har vi tappat kontakten! :( Beror det på att vi kom i olika klasser? hmmm men vi ska ju träffas snart. Och när du, jag o maja va på svanholmsparken det var kuuuuligt.



kännde bara för att skriva lite olika saaker.
fail bild.

Kraam! <3

Fottoot!

Soom ni ser så har jag länkat nåra! om du oxå vill bli det, kommentera bara något inlägg och skriv typ jag vill bli länkad eller nått sonnt.
Update: Ska gå o sätta på mig pyamas nu.
Idag på konståkningen så ficke vi våra kort som vi fick på fotograferingen! Mitt ensamfotto blev okaajj men gruppbilden blev fruktansvärd på mig! :O oooo hatar hatar hatar att jag aldrig (nästan blir bra på kort)

Fast här blev jag juu fiiin↓

Kraam! :love:

Glömm ejj

Glöm inte att fråga på frågestunden som va på förra inlägget! :)) Kraam! <3
Kraam! :love: :)


Frågestunddduuu

Nu kommer jag ha en frågestund som jag kommer svara på! :D Såå passa på, fråga vad som helst!




Kraam! <3



.

Ska snart dra  till koknståkningen, äter bara lite mellis förrst.

Ha denna som header? Hiss/Diss?






inlägg

Heej! När jag ska till lanzarote så kommer Hanna att bllogga! Braa vaa!? :D Shiiiet trodde jag typ skulle tappa läsare för att jag inte kan blogga då o då skulle ni tröttra men neeeeejj. Jag kommer göra några tidsinställda inlägg oxå.
update: sitter på spanskan med mimmi, och vi har vikarie o hon e assoft vi får spela spel på lektionen o så. nu kan jag inte blogga mera för vi slutar nu oo tidigfare tack vikarien.
Kraam! <33

18:de bilden: En bild på din fritid.

Hade ingen bild på när jag åker skridskor, så ni får nöja er med denna:
 bild tagen på skridskor från google. sökte på: vifa skridskor.

Kraam! <3

assåååå jag kommer aldrig på rubriker!? :thumbdown:

Jag har intehunnit blogga för jag har tränat och försökt fixa en header till någon som inte funkade -.-. Men i dag var det utklädningsdag i skolan! :D Det var många som hade klätt ut sig jätebraa! Efetrsom min mobil inte hadde något batteri så kunde jag inte ta bilder som jag kan lägga ut på bloggen. Men jag var en typ häxa förs, med långt svart hår undet en häxhatt. sen började det klia och då tog jag av mig dom. Men et var grymt kul att se hur andra klätt ut sig :thumbup:

Måste nog gå och lägga mig nu :(


jag nu. inget ögongodis precis.


Tre random bilder




hahah jag och manda åkte igenom en sån där grej man stoppar in julgranar i förrförra vintern. sen stack vi hem till henne och tog typ några miljareder kort på varran

Nya smileysar! :) :D

heejj! Nu är designen äntligen hyfsat klar! Det tog lång tid jag vet jag vet... Men jag har försökt att ladda ner lite smileysar til bloggen funkar dem? :) Jaa får väl se.
Har även gjort syrrans design till hennes nya blogg www.torietroll.blogg.se den blev myycke bättre än min -.- Eller vad tycker ni?
Kraam!

förslag??????

Sooorry för äckligt dålig update! :O som ni ser så ser bloggen skitskum ut nu men olivia och jag ska foxa det. eller bara olivia. men hur som helst så har jag tränat i dag. klarade nästan min axel (1 och ett halft varv i luften). oooo e såå nära! Vill verkligen klara den innan jag blir tonåring och jag blir det på lördag!

Meen vill ni ha frågestund eller inte?

I morgon är det utklädningsdag i skolan. HAR INGEN ANING OM VAD JAG SKA KLÄ UT MIG TILL! :O Förslag??

Kraam!

ny design

heej! Sitter på matten breve Olivia www.blondinalkin.blogg.se och ellen www.gloossys.blogg.se och Olivia hjälper oss med designen till blöggen! Vad tycker ni om min sålänge? Kommer ändra den ganska mycket innan jag blir nöjd. har oxå fixat smileysar till bloggen :) kuuuulis! Nu så ska vår lärare trolla så nu kan jag inte blogga mer. Men tycker ni jag ska ha frågestund? statestiker suger så jag vet inte..

Kraam! :love:

:)

:):love:


tjenare gubbar och gummor.

Snaaaaaaart så ska jag så en fiin header, vänta bara liiiiiiteee.
Update: Sitter fortfarande på spanskan ooooooooo hatar. snackar med irma www.irmaz.blogg.se om vad som är värst med sommarlovet. jag tycer myggen och hon tycker något skumt att man typ glömmer bort nått. hahhah okejj, men våran vikarie fattar typ inte att jag inte gjort nått som har med spanska att göra på hela lektionen. Nu vet jag ickee vad jag ska skriva im mer. meeeen heydååååå
vaaaaaaaaaaaaaackeeeeeeeeeeer haka där mimmi.

Kraam! <3♥


19:de bilden: En person som är snygg

Sitter här på spanskan o kollar när någon vikarie typ pratar om sig själv. Kuul kuul vaaah ?!  Meen tänkte ta nästa bild dåå i den där bildgrejjen som jag tycker börjar bli trååkig nu.
 
Hon sitter breve mig nu  mihihihihihi

miimmii e de

Kraam!

massa muffins!


Hoola! Har varit hemme hos kusinen vitaminen och bakat cupkakes! dom blev fiina↓
 Fiiiiina va?! :D


Nu har jag precis dunschat och tvättat håret och ska äta en söndagsmiddag med familjen. det blir pizza tror jag :)

Lite om vad som hänt i dag o såå

tjaa! Har precis kommit hem ifrån konståkningen. Eller asså jag tränade inte konståkning utan typ dans. Stretchade asmkee nu känner jag mig som en spagettii..
Men nu så tänkte jag ringa ellen och sen så ska jag typ åka till min kusin och vi tänkte baka :)
Kraam! <3


17:de bilden: En ovanlig bild.

eeh ovanlig vet inte? men den e kuul i alla  faall (är säkert den ända som skrattar åt den här bilden)

16:de bilden: En galen bild på dig själv.

vacker.

Hej! Har just sett på film och lite mer.

Sorry att jag inte kunnat blogga så mycket i dag men jag har varit i stan. Jag var inne på hollister i gallerian, köpte en lila tjocktröja. Vi har ju utklädningsdag på tisdag så jag gick in i en sån där affär man köper utklädningssaker i och köpte lite grejjor jag ska ha då. ooo sen typ köpte jag lite olika saker på andra ställen
update: har precis sett på film

Kraam! <3


liite om dan o så

Hejj! Sorry för sämmst uppdatering! men i dag så har jag varit på något skit tråkit möte för att man ska bli stränare -.-. sen så såg jag och emelie på schemat att det var almänhetens åkning då så vi satte på oss skridskorna och typ gick ut på isen. Det var typ massa hocky där! vi ställde oss i ett hörn och typ pratade. Sen så gick vi upp till caffeterian och tittade när bassen och några andra spelade. besök emelies blogg nuue: www.wiildchiildss.blogg.se . Sen så gick emelies buss och då stack jag hem. Nu sitter jag här och bloggar och snart ska jag in till stan för att äta lunch och göra lite småsaker.

Kraam! <3

15:de bilden: En person som du vill vara med.

 aaah jag typ tog 3 som jag vill vara med nu

14:de bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

 ahhhah den sista bilden va på min brorsa ifrån i somras, men jag gillar den bilden så mke så den får va med oxå.

13:De bilden: Du och någon klasskompis.

Sorry för dålig update! menn nu så har jag kollat på idool och typ inge mer. har bara degat i soffan ensam. buhuhuhh.. nej jag skojja men det känns faktiskt lite konstigt att vara ensam en fredakväll. bara gabriel och caspi e oxå hemma o dom ligger och sover....
Mennn nu så ska jag kolla lite mer på tv, och sen så ska jag sova, är faktiskt tröött. vem hejar ni på i idol? Eller tittar ni inte? Jag hejjar lätt på Amanda Fondell och andré och Linni.

13 bilden, du och någon klasskompis:
 fina vaa

Kvällens mysoutfit

Nu funkar min dator plötsligt igen !? :D braabraa för annars vet jag inte riktigt har jag skulle klara mig :P Nu så ska jag mysa och se på tv och sånnt :)


Kvällens mys-outfit:
Kofta: Juicy Couture
mys-byxor: Juicy Couture

Kraam! <3

:(

Asså förlåt att jag inte hunnit blogga! Men min dator har pajat, eller asså jag kan inte logga in på den. Såå ni kan inte förvänta er att jag kommer blogga så mycket nu senaste dagarna... men så fort datorn är fixad så kommer jag göra det såklart! Nu bloggar jag från mammas data.

Kraam! <3

förslag på rubrik!?

Heej! sitter på NOn nu -.- det är superduperkuuuul verkligen... Efetr skolan sk jag fråga en klädbutik om jag kan få jobba där en dag på den där jobbskuggan. Jag skulle jobbat på monrads men jag bråkade med mamma i går och då så skrek jag att jag inte ville jobba på monrads och sen så när jag ångrade det efterråt så sa hon att jag inte fick -.-. meen jaja.


Det här har jag på mig: tröja- Vero Moda tror jag eller nått sånnt, Jeans (Nya) men har redan lyckats spilla på dem.


Nu måste jag sluta blogga för nu kommer världens strängaste fröken.

Kraam! <3

12:de bilden: En bild på din vardag.

Hahahh jag fattar inte riktigt vad man ska ta på den här men jag tar en bild nu då eftersom jag är i min vardag nu.



11:de bilden: En person du kan berätta allt för.



hadde ingen bättre bild på henne :PP

Graattiizz Loolloo

Heeej! Sitter här med fiiina männskor som förhör varran på provet vi ska ha. jag har själv tappat bort lappen det är prov på så jag har ingen aning.... måste nog sluta blogga nu, jag måste öva så jag i alla fall inte är HELT chanslös...

Idag så fyllr Louise år! :D

Tiitta va fin jag gjorde...
Jag gav henne klubbor i present :D


Kraam! <3

hennes blogg: www.myyyblogg.blogg.se

Godnaatt!:)

Godnatt mina små kyklingar!

Assåå shiit jag tycker jag är så lik min brorsa på den bilden! :O Liksom näsan, ögonen, pricken längst fram på näsan (som han har och har alltid haft och som jag bara hade den dan) och munnen...


22 saker du kanske inte visste om mig

1, Jag är assur på morgonen, och så fort någon gör något, minsta lilla typ väcker mig 5 min för sent eller tidigt, ger mig fel bröd till frukosten eller nått sånnt så blir jag assuuur! (Det gäller nog mest familjen)

2, Jag sjunger hela tiden när jag är ensam hemma och förrut när jag var liten typ 5-6-7-8 år så låssades jag att jag var en kändis o ställde mig framför speleln o bah: tack alla faaaaans! loove yaaa!  hahahah många minnen... :P

3, Jag älskar mat! Och det krävs mycket mat för att jag ska bli mätt oxå, kan äta suuupermyckee verkligen!

4, Jag skrattar nästan alltid åt mina egna skämt. och när jag inte gör det är är det föt att jag tvingar mig själv att inte göra det.

5, Ibland (Ofta) när jag börjat skratta åt någonting så kan jag bara inte sluta! så om vi typ är några som skrattar åt nått så tystnar alla efter ett tag men jag kan inte det! jag forsätter. det kan bli lite pisamt när man är den enda som skrattar och alla bah eeehh...

6, Jag är bra på att råka förstöra saker och jag är klumpig -.-

7, Jag hatar när någon annan eller jag ljuger. och när jag gjör det får jag alltid asmkee skuldkänslor.

8, När jag är sur blir jag tyst, drar ihop munnen och ignorerar ofta den/det jag är sur på. När jag blir riktigt arg börjar jag skrika. jag är läskig när jag blir arg.

9, Jag åker konståkning nästan varge dag på huvudsäsongen i flera timmer... det är jobbigt, tråkigt, kul, härligt  och massa annat, det blir olika varje gång! men det är alltid roligast att tävla.

10, Jag tycker om att se på barnTV typ disneychannel och sånnt. man känner sig så liten då.

11, Jag är ganska känslig och gråter ganska lätt.

12, Jag ÄLSKAR att flumma och vara konstig... det är bara så kul!

13, Jag jämför mig ofta med andra, både på konståkningen och i skolan.

14, Jag hatar när folk bråkar och man tvingas lyssna. jag får panik då.

15, Jag bråkar varge dag med min pappa och mamma, flera gånger om dan, men jag älskar dem ändå.

16, Jag älskar frukten mango och caffeterian på stockans kladdkakemuffins! :D

17, Jag hatar elaka blickar. sonna som typ säger "Jag är bättre än du"

18, Jag älskar alla mina kompisar. Jag vet att jag kan lita på dem.

19, Jag fyller år om 10 dagar! :)

20, Jag håller ofta på med min blogg och kollar andras bloggar.

21, Mina färeldrar har en fisk-resturang -.- och förrut ville jag att dem skulle sälja den och skaffa vanliga jobb istället. Jag vill det fortfarande lite, men inte lika mycket som förrut.

22, Jag tänker ofta inte på vad jag säger. jag tänker efter. vilket kanske inte alltid är så smart. 


Det där tog lite tid! Meen kraam! <3

Dagens dagens dagens

dagens låt:



Dagens flum: Med Irma www.irmaz.blogg.se och andrea www.ponnnytjej.blogg.se när vi fångade löv

Dagens flams: (Fick höra den av brorsan) Patienten till läkaren: - Hjälp mig, jag dör om 59 sekunder. Läkaren: - Vänta, en minut så kommer jag.

Dagens saknad:  Amanda och Ella. Ella för att vi bor för långt bort ifrån varran och amanda för att vi typ har tappat kontakten lite. :((

Dagens tråkigaste: Idrotten imorse! :O

tyvärr kan inte lägga ut dagens outfit för jag har bytt om tilll pyamas nu :(

Kraam! ♥

Svar på kommentaarer :))

OLIVA om konstigt inlägg och konstig bild... vaddå? jag ÄR konstig?:
du...är...SNYGGGGGGGG !!!

Svaar: Du är snygg!

Anna
om Tidinställt inlägg:
tummen upp för tidsinställda :D

Svar: Haha anna tummen upp för vår humor! :D


irmA<3 om massa dagens:
ha dagens hottie eller hottisar! ta snygga bilder på typ kompisar eller världens konstiga bilder :S
Puss <3

Svar: Jaa okiii dokiii :D


Louise om hejhejhejhehejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejdå:
Ellen e jätte snygg!! Men en annan person som kan bli det är du!! :) :) <3 <3 <3

Svar: Neejj det är jag inte, du är snygg

hejsvejssss! om massa dagens:
Jaa, du passar i det! Men du, det skulle vara kul om du hade dagens skämt oxå? Bara en idé eftersom du flummar 24/7...

Okajj :)) skriv ditt namn nästa gång? :)


Kraaaammar tiill er! <3 :)


tjenare gubbar och gummor.



Bilder från när man va liten.... ÅHHHH TA MIG DIIIT NUUU!


Denna 11-åriga tjej har såååååå bra röst. jag vill ha den.

Kraaaaam och sorry, ska inte göra så mycket mer tidsinställda inlägg, jag ska blogga så ni vet nu. Men jag har asmycke läxor som måste göras det är därför inte så mycket vanliga inlägg kommer ut ikväll.

Tidinställt inlägg



Eftersom detta är ett tidsinställt inlägg så kan jag inte skriva vad jag gör då det kommer upp. Men om det har forstsatt att regna så kan jag säga ett jag är EXTREMT trött på det. Är nämligen redans så trött på det nu...

Ska jag börja göra tidinställda inlägg tycker ni? Är det bra eller inte?

Kraam!


Victoria tjatar om att hons ka få va me på ett inlägg. jag kommer typ inte få smaka på hennes muffins om jag inte gör det :O Vi kör med hot här i familjen vet ni..

konstigt inlägg och konstig bild... vaddå? jag ÄR konstig?

Kommer nog inte blogga mer ikväll, men jag gör några tidsinställda inlägg sååå ni inte tröttnar på mig ändå :P Meen bloggar imorgon igen, puuss! :))
Skulle härma Victorias smajl på varje bild hon e med på, och när jag härmade det så tog hon bild sjyysst syrra vaaah?! men tyckte den bleev kul så jag lägger upp den endå...

10:de bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.





Irma <3

9:de bilden: Någon i din släkt



Hahahahaahhahah toffel som jag kallar han, han e klart mig konstigaste och tokigaste kusse! Han jobbar på MAX och är världshistoriens skönaste männska


Svar på kommentaaar!

hejsvejssss! om massa dagens:
jesss, du passar i det. Men du, jag har en idé, om du skulle kunna ha dagens skämt eller dagens flams eller nått sånnt? det skulle passa dig eftersom du flummar 24/7...

Svar: Ja, vilken bäst idé! =D Kommer börja ha det nu! :))

"-Nejmen vilken ful tavla!" -"Eh... Ursäkta men det är en spegel"

Sorry för äckligt dålig uppdatering men Nu har jag, Irma och Andrea stått utanför och försökt fånga löv. Vi säger att man får önska sig något som man måste säga högt om man får tag i ett löv. hahahhahahahah vi såg nog efterblivna ut där vi sprang runt. meeen vi har stucktit till torget och dom köpte redbull och jag köpte godis mihihihihi :P .

 

jag nu


Hejddåå


hejhejhejhehejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejhejdå

Sorruu för att förra inlägget blev knaas men jag typ tänkte blogga mycket men såå fick hon damp o då vågade jag inte forsätta .
Meen jag har bloggtorka eller vad det nu kallas när man inte kommer på vad man ska skriva om. Bloggen just nu känns så tråkig att läsa så jag knappt  själv orkar läsa den. Jag menar,  jätte många inlägg är ointressanta, men det är bara för att ja vill uppdatera så ofta, och då bliiir det lite tråkiga inlägg ibland. Men tack ni ändå som läser den :D

Meeenn gonatt <3

Assåå jag FATTAR verkligen inte hur man kan bli såhär bra på bild?


svennskaa

Nu sitter jag på svenskan, jag och Ellen lyssnar på music. Det är faktiskt en ganska så chill lektion. shit lärarn får damp nu måste sluta blogga

gamla bilder...

Nu sitter jag säkert på svenskan och skriver. Efetrsom detta är ett tidinställt inlkägg, så finns det inte så mycket mer att skriva, men tänkte ladda upp lite gamla bilder :)


hahhah kraam <3


massa dagens


Tänkte ta dagens så länge:



Blus: Odd Molly
Linne: H&M tror jag
Jeans:

Dagens låt: Grenade


Dagens humör:  Lite uttråkad nu, men blir säkert gladare senare.

Dagens blogg: www.gloossys.blogg.se

Dagens bild:


Vad vill ni ha dagens av??? :)))


Kraam!

jag nuuu, passar jag i flätor?


heyyyyyyyyyy

Har precis haft matte, det blev liite flumm med jossi, karl och tom i en gruppuppgift :PppPppp 
Nu sitrer man på mentortiden och plågas! fyy faaaan!



kuuula bilder på ellen (www.gloossys.blogg.se) och mee :)))))


harrre gött!

Ett ganska så vanligt inlägg

Sorryy för sjukt dålig update! Men nu ska jag snart ha matte, kuuuuul vaa? -.-



Kraam! <3

Jag är en idiot :PPPP

[x] Varit på sjukhus
[ ] Brutit något
[x] Stukat något
[x] Sträckt något
[ ] nåt har gått ut led
[] Blödit från huvudet
[x] Blödit från Ansiktet
[ ] Blivit Skjuten av luftpistol
[x] Blivit Sparkad
[x] Bränt Dej
[ ] Fått sprickor i Skelettet
[] Fått Sy
[ ] Blivit Opererad
[x]Skurit dej
[x] Slickat ditt blod
[] Fått Hjärnskakning
[x] Förlorat medvetandet
[] Slagit ut en tand
[ ] Slagit ut flera tänder
[x] ramlat ner för en trappa
[x] ramlat med cykel och skrapat upp benet

Resultat: 10

1-4 Du är relativt lugn!
5-9 Ta det lugnt i fortsättningen
10-14 du är en rätt så stor idiot
15-21 jävla idiot

J
ag blev en idiot hihihihihhi.

Piiiiiiiinsmat?? =))))

Hej! Har haft tränarmöte, det var liiite roligare idag eftersom vi i alla fal fick vara på isen och testa på små barn. 

Jag och Elsa hede en lite tjej:
Jag- Vad heter du? (Säger det med lite bebis-röst)
Lilla tjejen- Rebecca (Hon säger det blygt)
Jag- Hur gammal är du då?
Rebecca- Snart 10 år.


Jag tänkte bah oooopppssiiiii... Vi hade typ pratat med henne med bebisröst och gjort småbarns-övningar med henne... Men jag tänkte att hon kanske precis hade börjat såå jag forsatte:

Jag- Men har du tagit något märke?
Rebecca- Eh... Jaa jag har tagit alla utom en och snart ska jag ta grundtesterna och då får jag ta av mig hjälmen...

OMG! Hon är bara typ 4 tester ifråm mig och bara 2 år yngre! Shiiiiieett... Gissa om jag höll på att skämmas ihjäl! Jag trodde hon typ va 5 och hade precis börjat på konståkning.



Hahahhh jaajaa . Nu myser jag runt hemma:


Linne: H&M eller Lindex eller nått sånnt


Shorts: Odd Molly



Kraammmmmmm <33

















































Kraam!

Ni behöver inte läsa detta inlägg, det kommer inte precis vara intressant

Chachaa! Ska snart till tränar-kursen i dag igen. Bloggar mer när jag kommer hem. Jaa... det finns väl inte så mycket mer att skriva...?

Kul inlägg? Nejjjj inte precis vaaa...



Kraam♥


Det var ett tag sen nu man fick lite sol på sig


Nu när höstlovet snart är här så läääängtar man till Lanzarote (dit jag ska)... Jag och Victoria ska ha brun-tävling som på alla andra solsemestrar. Förra höstlovet var vi i Thailand. Det var pissväder, regnade hela veckan utom 2 timmar då vi skyndade oss ut och tog bilder:









Hahhah vi såg nog störda ut sprang runt där och tog kort med mobilkameran :P


Kraam! <3

Här ska man snart tjocka till sig liite...



och lite mer som inte fick plats på bilden :P

Hahhah jag vääät tråååk inlägg menmennn jag ville bara säga det här:

Assåå jag känner verkligen att jag har börjat gilla att blogga igen! :D jag har fått mycket högre statistik senaste dagarna. Och mycket mer kommentarer, oo det e juu kul ;D Meen tack så myycke alla som läser min blogg verkligen :) 

Kraam <3


8:de bilden: En person som du saknar.





Det var så länge sen jag träffade dig ellaaa :(( Du är en sån härlig tjej, som är så sköön o va me! Man kan prata med dig om ALLT och fattar alltid precis. Du är verkligen dig själv. Synd e att du bor på Lidingö! Såå vi ses ju bara på Sandhamn! Slå en pling nästa helg ni är ute, så kanske vi kan träffas!

Jag sjöng i alla fall...

Heejj! Sorry för sjuuukt dålig uppdatering :O Meen idag så hadé jag tränarkurs, för jag ska bli riktig tränare som har en egen grupp. Förrut var jag bara hjälptränare och hjälpte till. Detta var så sjuuuuuuuukt tråååååååååååååk! Assåååå det ÄR inte intressant att sitta och lyssna på han Harald när han snackar om hur man ska lära någon att få raka armar i 5 timmar! Men det var kul att träffa cheyorna Elsa och Emelie som har slutat, det var så länge sen jag träffade er. Det var som vanligt lite flum med anna ganska mycket flum så det är väl ingen nyhet...

Nu har jag precis kommit hem från konserten, det gick helt ok faktiskt, jag glömde ju inte att jag skulle sjunga som igår. Efter konserten så cyklade jag och Elleeyy ner till torget och köpte godis. För bara några veckor sen så lovade vi varran att springa varannan dag och inte äta godis. vi bröt löftet nästa dag vi hade sagt det.

Besöök Elleys blogg NUU www.gloossys.blogg.se . sådesåå.





Hinner igentligen inte blogga nu men...

Slänger snabbt in ett inlägg, för jag hinner inte mer, men nu ska jag på tränbarkurs och jag ska vara på isen om 20 minuter, och här sitter jag i pyamas och bloggar, och har inte fixat mejj alls...:P

Hinner inte blogga mer nu man heejjddååå:))

DHP och Konseeer

Heejj! I går på konserten, när jag skulle börja sjunga så typ glömde jag o sjunga... så det blev helt tyst tills christina skulle börja... jag bara stod där. Men jaaja no problemos vi har ju en annan likadan konsert idag.

Igår var jag på DHP. Jag tyckte det var ganska kul, men inte så jäättee... Jag gick med Ellen och Mary, och åkte hem med dom. Jag hade på mejj:  Hollister linne, svarta byxor och converse.

Däää va väl däää!

o här sitter man o väntar.

Heejj! Nu sitter jag och väntar på att tosse och dom där andra ska bli klara, för vi har konsert klockan 5 ! fick gå tidigare ifrån engelskan för det. Vad fett stolt när jag fick gå ut i från klassrummet;D
Vi ska sjunga eye of the tiger, och jag ska sjunga solo på en del. eller, nästan solo, jag ska sjunga med olivia då. Berättar sen hur det gick.

Hinner inte blogga mer nu, meeen heejjdåå

7:de bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

jag fattar inte... menas det att man aldrig lagt upp den på bloggen eller?




Ellenpellen och meee (Hennes blogg: www.gloossys.blogg.se )

6:de bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.



Jag har int träffat dejj på jättelänge! :O

Kommer ångra att jag la upp den här, för jag ser störd ut, men det är en fiin bild<3

5:de bilden: En gammal bild på dig själv.

Jag tror inte jag ska ta bort bloggen ändåå... inte i alla fall nu på ett tag. Meen tänkte ta nästa bild dåå,


Kraam! <3


?







Tycker ni jag sa lägga ner bloggen? assåå jag har inga fåå läsare och knappt nåra kommentarer? Tycker ni det är lika bra att jag gör det eller ska jag vänta i typ nån vecka och se hur jag känner dåå? Tror jag ska lägga ner bloggen... men det är INTE säkert.


Ben & Jerrys in my <3



ÄLSKAR Ben & Jerrys kulglass, åt den precis, yuuum!

4:de bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv

Den här var sjuukt svår.. men jag tar nog en konstig bild istället.

Kraam! <3

Asså jag kommer aldrig på bra rubriker?!

Heeejj! Nu sitter jag här på NOn och lyssnar halft på när Camilla snackar om fysik och sånnt... I morse hade vi bild (intresseklubben antecknar) och sen så typ bjöd jag cristina på en feestis såå snääl jag ee! <3

Jaa nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, för det finns inte så mycket intressant precis.


Bild tagen nu.


Haajjdåå

3:de bilden: En bild på någon i din familj.

Hade ingen annan bild på någon i min familj än den den här:


Hon ser ut som ett... jag vet inte vad på den bilden.

Kraam! <3

Dagens kläder




Kofta: Juicy Couture
Linne: H&M
Jeans. Vet inte med det står Detroit på lappen där bak

Kraam! <3

2:a bilden: En bild på dig själv.


hahhah sista bilden tog jag nuu.. iiinte braaa, iinte braaa

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.



Ellen:  Jag är med dig väldigt mycket hahha<3 Vi skrattar så mycket tillsammans, men det händer oxå att det blir lite sur stämmning mellan oss ibland... Men jag menar, vi känner ju varandra så braa och vi är ju så ofta med varran och jag tror jag vet allt om dejj såå det vore lite konstigt om det inte blev det?:) Men du är iaf min härligaste, undebaraste, sötaste, gladaste, snyggaste, bästa kompis som jag älskar <3

Kraam! <3
Hihiii långt inlägg fattar om ni inte orkade läsa allt :D

PS besök hennes blogg på: www.gloossys.blogg.se  den e asbraa loovar borde få flera tusen läsare eller bösökare eller vad det heter

BILDGREJJJJJJJ

Nu när jag har slutat med den där bildgrejen (Vissa var så svåra) så jag tänkte ta den här och se om den är lättare:
1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:de bilden: En bild på någon i din familj.
4:de bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:de bilden: En gammal bild på dig själv.
6:de bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:de bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:de bilden: En person som du saknar.
9:de bilden: Någon i din släkt.
10:de bilden: Någondu tycker är väldigt snäll.
11:de bilden: En person du kan berätta allt för.
12:de bilden: En bild på din vardag.
13:De bilden: Du och någon klasskompis.
14:de bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:de bilden: En person som du vill vara med.
16:de bilden: En galen bild på dig själv.
17:de bilden: En ovanlig bild.
18:de bilden: En bild på din fritid.
19:de bilden: En person som är snygg.
20:de bilden: En bild på dina närmaste.
21:a bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:a bilden: En bild på en tid du saknar.
 23e bilden: En bild från i somras.
24:de bilden: En bild som gör dig glad.
25:de bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:de bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:de bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:de bilden: En tokig bild.

Headernnn

Sorry för sjuukt dålig uppdatering, menmen. har precis varit på konståkning i 2 timmar och träningen slutade med att Nicole blev sur på Rigmor (Tränaren) och stack iväg. alla blev typ jätte-upphetsade.. Jag tror att det inte är någon fara med henne, änsålänge. Fast jag vill att hon ska komma tillbaka.
Jajaj slut med konståkningssnack nu ;P

Nu ska jag äta inte för att jag tror att någon bryr sejj dirrekt.

vad tycker ni om headern?! Kommer typ ha den här ganska länge nu, har äntligen hittat någon jag gillar.

Kraam.

(Är inne på mammas dator o den e cp för den har inga bra bilder soo ingen bild i detta inlägg)


Snyggingar på fokusen

Heejj! Nu sitter jag och Irma på fokusen och pluggaar! Vi är pluggnördar som ni veet! Nee skojja, Irma blir facerapad av miig o Johnjohn det e kuul .


snyyging där irmaa.
och så ser man john john mellen oss mihihihihi...

Hejdåååå

Komentera? <3

Halloo töntar! ;D Tycker faktiskt att ni kan kommentera lite meer... Det är lixom inget kul att blogga om ingen bryr sejj ändå..



Är det någon som vill ha länkbye med mig? KOMENTERA detta inlägg (Eller ngt annat) isf =)

jaa det var väl det, kraam♥


Gooonatt




Ska gå och lägga mig nu, jag käner mig förskyld soo jag måsste bli bra till i morrn.




Bjussar på bilder tagna nu.

Kraam


Modern Konst! :D

Heejj blooggen! Skolan är slut och sitter hemma framför tvn och käkar glass. kuul vaah??

Det är bara liiite skumt för ellens header som jag fixade ser skum ut nu... men det fixar vi i morrn :D

Kraam! <3


Kolla vilken cool bild jag gjorde på SOn när jag hade trååk? Modern konst! ;)






kommer inte på någon bra rubrik ?!

Tjaaa! Har precis gjort Ellens Header, du ser den på www.gloossys.blogg.se
Eller asså jag har inte gjort den, men jag har satt in den och fixat liite... :) Är asnöjjd!

Kraam!


Eller kanske denna???



Fasst är den här bättre än dem på förra inlägget?

Vilken header ?




Vilken är bäst? kommentera vilken :))


Kraam! <3

läskiga filmeeeeer o lite meer

chachaaa! I morrse så cyklade jag till skolan med ellen, och sen hadde vi idrott. Det var superduperjobbigt, man var tvungen att springa 7 varv i max-fart runt fotbollsplanen. Jooobbiiggt assååå... Sen på lunchen så kollade jag, irma, ellen och hanna på trailers till skräckvideos. Det var lääskigt... Vi skrek nog så alla i matsalen hörde oss..

Kraam! <3

(det dampar just nu att ladda upp bilder så det går inte soorruuyyy)

morgoooon igen...

Heejjsan! :D Jag har precis vaknat, så hiiiimla skönt att vakna senare än vanilgt (vi börjar 5 över halv 10 idag). Såå när jag kom ner och var glad när jag skulle äta frukost så blev pappa lite .. typ förvånad att jag inte var sur=P

Fast i dag har jag iförsej SO i jag vet inte huuur länge, men flera timmar i alla fall... -.-

Hinner inte blogga mer nu, meen kraam <3


Nya headern! Vad tycks?? :))



Har suttit hela kvällen och hållt på med den nyya designen, och nu är den äntligen uppe! Hahah förrst så funkade det inte att typ sätta in bilder, och sen när det väl funkade så funkade det inte att ladda upp den förrst. meen nu är den ändå uppe :D Vad tycks?? JAg stör mig på att det inte går att lägga upp  en bakrund på bloggen. DET SUGER! Jag gör rätt men det går inte ändå... ajaa...
Antalet läsare har ökat ganska mycket! Taack alla som läser min blogg!

Kraam!
Oserriöst smajjl (bara så ni veeet) :PP


Svaar på kommentaar :9:P

Anna om Meed Anna yyy Louiiise:
Alltså det var så himla mysigt! Vi borde verkligen göra saker utanför konståkningen oftare! Kramsi <3

Svaar: Jaa såklart vi måste! :D Hahahh våran humor ÄGER!!

Kraaam

Meed Anna yyy Louiiise

Heej! Har precis tränat, och sen ska vi tillbaka och ha något möte? Meen nu är iaf töntarna Anna och Louise här hemma hos mig, vi har precis ätit och nu bloggar jag och dom skriver på min whitboardtavla eller vad man ska kalla det?? 
Hahhah kraam <3


LÄNKBYTE MED FRIDA! :PPP

Gå in på
www.frizo.blogg.se!!!!
:D
Jajajajaj ni får ingen bild sorruuuu! byye so lektion nu!
// asdhaisd frida och matttttiilldhhaaaa


Gästbloggggniiiiing!

Tjena tjaba!

Hur mår ni?!?!?!?!?!??!?!!?!?
JAg mår toppen! Ni kanske undrar ve jag e.... Det kanske inte aldrig får veta om ni inte läser min blogg:
www.ponnnytjej.blogg.se 

Haha skoja, nee men jag heter Andrea och jag e snäll. Det tycker iaf Mathilda. Super bra blogg cheyen tycker jag
Alla borde läsa den! Sååå det såååå!

Hmm vad ska jag mer skiva om?! JAha SO next på schemat. Men inte för mathilda. Hon har svenska :D Fett skönt

BYE BYE SEE YA LATER!!

Puss och kram

p.s detta var ett flum inlägg från Andrea Norelid :D


Dageeeeens



jacka: H&M
linne: Köpt i thailand troor jag
byxor: minns inte

Kraam! :)<3


Mentortiiiiid....


Nu sitter jag här på mentortiden och kliar Irma på ryggen... kul man har det vaah?



Fiin höh neejj


Dag 03 - Tre webbsidor som jag ofta är inne på.

Jaa det måste ja vara facebook!


Och blogg.se


Och youtube tror jag :




skola weee -.-

Gonatt allaa! =)) Skola imorrn dåå -.-

Inte nått man längtar till precis... Men nu har jag gjort nästan färdigt svenska berättelsen (asstolt =D) .

Krammm


Härmig grej

Senaste...
Film du såg:
Lilla Jönsonligan :P
Bok du läste: Mycket mer en så
person du ringre: gabriel  
Sms du fick av:
Vet inte, min mobil har ju inget batteri nu...
Dryck du drack: Vatten
Djur du såg irl: Min hund
Måltid du åt: Lunch
Person du bråkade med: Min syster
Släkting du träffade:Min morbror och min kusin
Ord du sa: Okej, ja
Komplimang du fick:Vet inte
Grej du köpte:Godis, eyeliner
Affär du var på: Monrads typ?
Låt du hörde:Bubbly
Spel du spelade:vet inte
TV program du såg:Något humorprogram
Blogg du besökte:Louises, myyyblogg.blogg.se
Grej du tappade bort: Mina nycklar
Kram du fick av:Vet inte
Person du chattade med på facebook: Ellen



Ny PP på facebook! :))

Chaaa! Kommer inte kunna blogga såå mycket i kväll för vi har gäster, men ska försöka att slänga in ett inlägg ändå kanske =))
Har precis sett för första gången min lilla nyfödda kusin. Kunde inte ta några bilder att lägga upp på bloggen för min kamera är sönder och mobilen hade inget batteri, men hon va skitsöt!
tidigare idag har jag mest pluggat... Har NO prov, no läxor, matte prov och massa annat nästa vecka :/ Kan fortfarande nästan inte ett skit fast jag har pluggat asmkee

Kraam! <3


Ny PP på facebook vad tycker ni?? :)


Statistiken sjunker... :((

jaaapp de gör den :(

hej

Har precis haft konståkning, den började kl 9 såå det blev tidig väckning :/ Våran riktiga tränare var inte där så vi hade en annan så det blev liite fluumm! :D
Jag tycker det har blivigt så serriöst med konståkningen annars, Min tränare typ tror att jag lever för konståkingen, och håller på att lägga sejj i vad jag ska äta, vad jag inte får äta, och att jag inte får spela fotbll och innebandy och sånnt, och hur mycket jag ska stretcha och massa annat... Meen jag bryr mejj inte, jag tänker äta vad jag vill, det bestämmer inte hon!


Det här har jag på mig nu:

Jeans: Vet inte
Linne: H&M


Dag 02 - Tre bilder som gör mig glad.



Den från boda borg =) (jag är den dära ihoptryckta i mitten det gul tröja) Och det ser bara liiiite skumt ut att calles ena öga är rött och inte andra??



Emelie typ tog denna bid på mejj på rimbo 2010. KAN BARA INTE SLUTA GARVA NÄR JAG SER DEN! :D ;)



Vet inte vfr men jag gillar den här bilden asmke fast alla ser ut sem ruttna äpplen


hahhaa kraam <3


Inte för att jag tror att så många bryr sej men ...



Har precis kollat på TV och tagit ett varmt baad! =) hahha, kraam! <3


Dag 01 - En nytagen bild.



Jag kommer ångra att jag ladde upp den här men den är iaf den nytagnaste bilden! :PP

Kraam♥

Bildgreejj!

Jag är en HÄRMAPA hiiiiihii meen tänkte faktiskt köra denna =))

Dag 01 - En nytagen bild.

Dag 02 - Tre bilder som gör mig glad.

Dag 03 - Tre webbsidor som jag ofta är inne på.

Dag 04 - Två saker jag längtar efter.

Dag 05 - Tre bilder från ett minne 2010.

Dag 06 - Två saker jag inte skulle klara mig utan.

Dag 07 - En bild som är från när jag var liten.

Dag 08 - En bild som är över ett år gammal.

Dag 09 - En bild som inte är tagen i staden jag bor.

Dag 10 - Tre saker som finns i mitt rum.

Dag 11 - Någonting som jag vill göra just i denna sekund.

Dag 12 - En bild på dagens outfit.

Dag 13 - Min mobil.

Dag 14 - Någonting jag vill ha mer än nått annat just nu.

Dag 15 - Vad jag åt idag.

Jag kanske inte kommer att orka alla, meen ska försöka!


VAAAAD??



Vad tycker ni att jag ska blogga om? Vad är roligt att läsa? Kommentera det här inlägget och skriiiv! =)))


Bubblyyyyyyy


Dageeeeen

Heeejj bloggläsare! =)
Det blev inget idag med någon kompis, förrst så skulle jag vara med ellen men så visade det sej att hon hade kinesiska prov i morrgon och dans såå de gick inte... :( sen ringde jag carro, och hon svara inte. meen jag stack till monrads och åt lunch och sen följde jag med mamma som skulle köpa en present till en kompis på nordiska hem. Mamma typ hittade inte något bra i början så vi gick runt där coh kollade på kläder, asmysigt! =) Sen så åkte jag hem och kollade på en film.
Deet var väl dagen det!

Det här hade jag på mig:



Kofta: Odd Molly. Linne under HM

Byxor: Diesel

Det var väl det!

Har totalt lyssnat sönder på Chris Medinas What are Worlds... Den är så braa

Kraam! <3






Rättså tråkit inlägg meen




Heej! Har precis varit ute med Maio i en timme ...  Nu tänkte jag typ ringa någon kompis och fråga om vi typ kanske kunde göra något i dag :)

Igår efter konståkningen stannade jag typ kvar och snackade med anna coh så det var jättemysigt
sen kom jag hem och sen fick pappa typ damp på mejj för något...

jaja kraam♥



Jag tycker allt att ni kan kommentera mera! ;)





Dagens

Hejj! :) Dagens:


Tröja- Hollister
Jeans- Diesel
Skor- Viking

Idag så ska vi i musikfördjupningen typ bli filmade. Det ska bli askul! :D faaasst.. det vore så tyåiskt mej att sjunga gfel då! :P

Kraam♥

Hej! Ska snart gå till skolan och ha NO test kul kul

Jaaa rubriken säger nog det mesta... Atomer o elektroner och sånntdär....

Nu s typ kollar jag på lite bloggar och facebook

Kraam!

Tiiiidsfördriiiiiv...

Snodde denna från en annan blogg:

Mina 3 favoritfärger:

I år har du:
Lärt känna en ny vän: Jaa flera!
Fått ditt hjätra krossat: Japp flera gånger...
träffat någon som har förändrat sitt liv: Jag vet inte, tror inte det
Fått reda på att någon har pratat om dig:Jag tror det...
Kysst en kompis:neej

Blandat:
Vill du ändra ditt namn: Asså det finns myycke finare namn än mathilda... men jag vill egentligen inte byta tror jag
Vad gjorde du på din förra födelsedag: fick presenter och gjorde sånnt där vanligt som man brukar göra på fördelsedagar
Vilken tid vanade du idag:7.00
vad gjorde du igår runt midnatt:sov
Någonting du längtar till: Min födelsedag (29 oktober)
Senaste gången du träffade din pappa: I morse
En sak du vill ändra på i ditt liv: Vet inte..
Har du pratat med en person vid namn Jens: Jaa Fridas pappa ! :D
Någonting som gör dig irriterad just nu: att jag ä förskyld ! :(
Lång eller kort: Det beror på
Vad gillar du gällande dig själv: Vet inte..

Din första:
Operation: Har aldrig opererats
Piercing: Hål i öronen?
Tautuering:Har ingen
Bästa vän: Typ Fredrika eller Nicholas på dagis
Sport:Skridskor
Husdjur:En katt
Vacciation du minns: Vet verkligen inte!
Förälskelse: haha tror det var när jag blev kär i en kille som heter sten i ettan :P
Alkohol du drack: Har aldrig druckit...

Vad är bäst på motsatta könet:
Läppar eller ögon:Ögon!
Kramar eller pussar: Både och... men typ pussar!
Romantisk eller spontan: Spontan
Tautueringar eller piercingar: Inget av dem... men om det måste så en liten tautuering

Jaa det var väl det!

Rubrik

Heejjj ! Har precis kommit hem från konståkningen, jag tränade bara en timme för jag har prov typ i morrn o jag måste plugga :/ Jag satt typ kvar en stund efteråt och snackade lite med louise, hennes blogg: www.myyyblogg.webblogg.se



Saknar gamla cheyorna i 6a. Nya klassen är iförsejj ganska bra men tjejerna i den gamla var.. asså vi hade alltid så kuul!

Kraaaam! :) <3


Sitter här och tar egobilder och bloggar lite...

Heejj! Har precis tagit en ganska lång promenad med Majjoo. Det var faktiskt ganska kul, för hon va jättelydig! :D Kanske för att jag hade typ köttbullebitar med mig som hon fick som belöning om hon var duktig men jaja :P



Varför inte lixomm ?<3

Snart SO ... :((

heejj ! Ska snart ha so i typ 3 timmar!! pallar inte lixomm... meen nu har jag, Irma, Ellen och hanna  varit vid torget och köpt godis, tjocka som vi e.

Meen hejjdååå!


Agas o agnes o jag

Haajjj sitter här med agnes o Agas! ;))) Jag döpte om Saga till Agas mihihihihiiiii Meeen jaja :PpPpp

Hejdååååååååhh

Hinner igentligen inte blogga nu men...

Heeejj! Jag har precis kommit hem från konståkningen... det verkar som att jag har blivit facerapad på facebook... meeen jaja ! :))

hinner inte blogga mer nu meen kraam♥

Bilder från igår o såå!

Heeejjj! Idag har jag ärit lunch på monrads och sen så ville mamma typ gå o kolla i affärer typ med mejj... Såå jag provade hunters och sen så skulle jag gå i väg när mamma pratade med hon som jobbade där och eftersom jag fyller år snart såå tror jag att hon köpte dom... sen sååå typ köpte vi jeans till mig. dom var snygga ! men när vi kom hem så ångrade hon sig och tyckte att vi skule ta en annan storlek på måndag, så nu har jag inte dom :(( Jag tror hon ville att jag och hon skulle helt plötsligt kolla i butiker för att hon sk aveta vad jag gillar , fyller ju år snart :D
Vi typ fikade på gateau oxå...

nuu så vet jag inte vad jag ska göra, skulle vilja va men någon kompis men ellen är typ på begravning och sen ringre jag amanda men hon svarade inte. sen dog min mobil så jag kan inte ringa någon...







Dee var några av bilderna från igår ! :))

Vissa (tyyp den förrsat o några andra) blev hemska på mejj men jag bjuuder dåå...

Kraam!♥