Dagen och gammal bild :))

Hejjhejjjjjsann ! det var länge sen jag uppdaterade meen jaja .... Idag har jag varit me maja och amanda hemma hos maja ! Dom har nu flyttat in i ett jättrhärligt hus och maja har rummet högst upp och hon har världens utsikt! det var kul att träfa tjejorna igen, det var ett tag sen ... Men vi hade iaf skitskojj, vi stack till svanholmsparken och tog massa bilder och gungade på den där jättegungen. och sen så stack vi till gateau och åt lunch.
Jaaa de va väl tyyp deettaa


Denna bild är bara såå KOMISK! Alla blev så störda, bilden är tagen när vi ska sjunga på skolavslutningen för alla.

Kraam <3

kommer inte på någon bra rubrik ?!

Cha chaa! Idag har det inte hännt så mycket, jag har typ glidit runt i pyamas helt ensam i huset, det känns lite ödsligt, men 9.00 kommer ellen hit och 9.10 så ska mormor hämta upp oss :)
Hon vet inte riktigt var rinkebyskogen ligger hon har typ alldrig varit där... Men det blir säääkert bra !

De här har jag på mig: (pyamas)





Pyamas tröja: Massimo dutti
Pyamas byxor: abercrombie & fitch

Kraam ♥

Du finns i mina drömmar när jag sover

I morgon är det orienteringsdag jag serriöst SUGER på att orientera, ser aldrig skillnad på några av alla streck på kartan men det är grymt bra att jag börjar typ kvart i tio :) soo de ska bli skönt. att börja sent altså.


Eeen knäpp bild olivia tog på oss igåår. alla ser ut som ufon... Förrutom kanske Christina som blev skitsöt. hahha precis när hon hade tagit bilden kom det ut två arga lärare från varsin dörr och skällde ut oss... vi var inte precis tysta av oss juh

Olivias blogg : blondinalkin.blogg.se


Meen gonatt alla grisar ♥


Graatzz Ellen




Ellen är min bästa kompis o hon fyller år idag ! :)

Hennes blogg: daylyfe.devote.se

Kraam♥

Första inlägget

Heejj  ! Jag heter Mathilda oo jag tänkte starta en blogg :)) Varför inte lixomm ?? På fritiden brukar jag gillar att åka konståkning, vara med kompisar o göra sånnt där vanligt som att shoppa och sånnt :PP

Jag kommer att fixa en header, meen håll ut med denna trista så länge !

jaa det var väl lite om mejj dåå

Kraaam ♥


Välkommen till min nya blogg!